Sam's Kledingactie - De Vrijborg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

lopende zaken
 

Sam’s Kledingactie
In de blauwe container bij De Vrijborg  

Hangt er kleding in uw kast die u niet meer draagt? Weet u dat die kleding veel waard is? Met een jas, shirt of spijkerbroek die u niet meer draagt, kunt u mensen helpen. Mensen die slachtoffer zijn geworden van natuurrampen of oorlog maar ook mensen die in armoede leven.

Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood steunt met de opbrengst van de ingezamelde kleding noodhulp- en wederopbouwprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Hierdoor krijgen hulpbehoevenden, die het door omstandigheden minder goed getroffen hebben, ondersteuning voor het opbouwen van een betere toekomst.

De kledingactie komt tot stand met behulp van een uitgebreid, landelijk vrijwilligersnetwerk. Zo zamelen we zo veel mogelijk gebruikte kleding, schoenen en huishoudtextiel in, slaan we de goederen over om ze uiteindelijk tegen goede prijzen te verkopen. Met de opbrengst van de kledingactie steunen wij verschillende projecten.

De Vrijborg doet mee aan deze actie. Er staat een blauwe container van Sam’s kledingactie bij het dorpshuis. Ook kunt u hier Sam’s zakken ophalen (andere afgesloten zakken mag ook). U steunt er ook nog eens De Vrijborg mee, wij krijgen er namelijk een kleine vergoeding voor.

Dit mag erin: Kleding, schoenen per paar samengebonden, huishoud- textiel, zoals lakens, slopen, dekens, dekbedovertrekken, gordijnen, handdoeken.

Dit mag er niet in: knuffels, speelgoed, kussens, dekbedden, matrassen, breigaren, vloerbedekking, matten, tapijt, vuile of natte kleding.

Inleveren kan op iedere woensdagmiddag en donderdagmorgen. Wilt u op een andere dag uw kleding kwijt, dan kan dat op afspraak.  Tel.: 0594 549871 of e-mail: mail@devrijborg.nl

Sam's kledingactie bij De Vrijborg, recycling, milieubewust
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu