Samen eten project - De Vrijborg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

lopende zaken
 

Samen eten in dorpshuis de Vrijborg

Een heerlijke verse maaltijd voor zes euro!

Afgelopen maand was er weer een gezellige bijeenkomst in De Vrijborg. Er zijn nog steeds plekken beschikbaar. Ook interesse? meldt u aan!

Het dorpshuis de Vrijborg is een eetproject gestart voor alleenstaanden/mensen zonder levenspartner en mantelzorgers uit Nuis en Niebert.

Het project wordt ondersteund door de gemeente Westerkwartier, en een eenmalige bijdrage van de Rabobank. Iedere maand wordt er op de tweede zaterdagmiddag van de maand in het dorpshuis een maaltijd geserveerd voor zes euro per persoon.

Uniek aan het project is dat het eten niet vanuit een grootkeuken wordt aangevoerd maar dat enthousiaste vrijwilligers in het dorpshuis de maaltijden gaan bereiden met verse ingrediënten van het seizoen.

Bent u alleenstaand of zonder levenspartner of mantelzorger uit Nuis of Niebert, of wilt u vrijwilliger worden in de keuken dan bent u van harte welkom. Meld u ook aan!

 
 

Kerstdiner 2019 werd een waar spektakel.

In de zomer is er altijd een speciale editie van het eet project Nuis/Niebert bij de Fam. Greving-Nijboer thuis. Erik, Greta, Theo en Jolien koken al een paar jaar af en toe voor de eet club met heel veel plezier! Sinds kort wordt ons team versterkt door Anneke Doornbus.

De zomer editie in 2019 was een super gezellige middag/avond, met een prachtige groep mensen. Hierop besloten wij met elkaar dat deze groep een speciale kerst verdiende, want wanneer ben je het meest alleen, dat is volgens ons op de speciale dagen in het jaar.

We waren met elkaar aan het brainstormen over hoe we deze club mensen een onvergetelijke kerst konden bezorgen. Het eten was niet zo moeilijk daar weten we wel raad mee, maar we wilden echt iets speciaals naast het eten. Toen ontstond al snel het idee om voor taxi vervoer te zorgen. Toen was er ineens wel een heel wild idee…. The Pink Lady van Olivier Events. Hoe gaaf zou het zijn als je in een limousine naar het kerstdiner wordt gereden.

Olivier Events vond het een super idee en werkte hier aan mee, zoals je kunt zien op de foto’s.
Het werd een geweldig uitje voor iedereen! We hebben met zijn allen enorm genoten van deze dag. Fantastische limousine rit, heerlijk eten, veel gezelligheid kortom een onvergetelijke kerst!

We kijken nu al uit naar de volgende editie!

Groetjes Erik, Greta, Theo, Jolien en Anneke

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu