mail@devrijborg.nl 0594 644 355

Informatieavond glasvezel in Nuis-Niebert

GlasDraad Westerkwartier Zuid organiseert op 27 mei een informatieavond in de Vrijborg in Nuis. Tijdens deze bijeenkomst wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en wordt het belang en de voordelen van glasvezel in Westerkwartier Zuid uitgelegd. Het complete overzicht van de actuele planning voor de informatiemomenten is terug te vinden op de website van GlasDraad Westerkwartier Zuid.


Informatie brief van GlasDraad:

Goed nieuws voor de inwoners van Nuis en Niebert: er komt glasvezel! GlasDraad wil een nieuw glasvezelnetwerk aanleggen voor alle bewoners en bedrijven die nu nog niet aangesloten zijn op glasvezel. Een aantal jaar geleden hadden wij, net als andere partijen, het doel om het zuidelijke deel van Westerkwartier te voorzien van glasvezel. Dit is, net als de andere partijen, tot op heden niet gelukt. Maar we zijn standvastig om ook het zuidelijke deel aan te leggen, zowel

de kleine dorpen als de buitengebieden. .De aanleg kan alleen worden gerealiseerd als minimaal 40% van deze adressen zich inschrijft. We moeten het dus samen voor elkaar krijgen!

Vanaf 21 mei organiseert GlasDraad diverse informatieavonden. De aftrap vindt plaats bij MFC de Molenstreek in Zevenhuizen. Op maandag 27 mei zijn we in de Vrijborg in Nuis. Zorg dus dat u erbij bent om de medewerkers van GlasDraad het hemd van het lijf te vragen. GlasDraad biedt na afloop de borrel aan. De zaal is open vanaf 19:00 uur en we starten de presentatie om 19.30 uur.

Waarom kiezen voor glasvezel?

Glasvezel is een enorme stap voorwaarts ten opzichte van de coaxkabel en al helemaal ten opzichte van de telefoonlijn. Via glasvezel kunnen zeer grote hoeveelheden data veel sneller worden verplaatst. Met glasvezel kiest u daarom voor een toekomstgerichte oplossing voor uw internet, televisie, telefonie en alle toekomstige technologische ontwikkelingen. Op dit open glasvezelnetwerk heeft u daarbij straks de keus uit 16 verschillende serviceproviders. Hierdoor kunt u profiteren van aantrekkelijke (overstap)kortingen.

Help mee als ambassadeur!

Wilt u meehelpen de 40% te behalen en het glasvezelnetwerk te realiseren? Overweeg dan u aan te melden als ambassadeur. Ambassadeurs zorgen dat iedereen op de hoogte is van de komst van het glasvezelnetwerk, gaan het gesprek aan en helpen iedereen om goed geïnformeerd de keuze te maken. U kunt zo gek maken als u zelf wil, uw buren informeren, ideeën aandragen voor de campagne, vlaggetjes planten etc. Wilt u ons helpen als ambassadeur? Stuur een e-mail naar glasdraadwesterkwartierzuid@glasdraad.nl of meldt u aan tijdens de informatieavond.

Daarnaast gaan we op diverse plekken mooie oranje koeien neerzetten en zoeken we plaatsen op hekken, in weilanden, tuinen en andere locaties om een spandoek of een A1 sandwichbord neer te zetten met informatie. Heeft u een mooie plaats, laat het ons weten.

Doe de postcodecheck

GlasDraad is de specialist bij de aanleg van glasvezelnetwerken in kleine dorpen en buitengebieden. Momenteel zijn wij bezig met de aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk in Zeeuws-Vlaanderen en Borsele. Westerwolde, Stadskanaal en Oldambt hebben we al aangelegd. Om de aanleg mogelijk te maken, vragen wij een bijdrage van de bewoners. Het tarief dat hiervoor geldt, de zogenaamde vastrechtvergoeding, vindt u op onze website. Wij hebben een aanbod voor de dorpen/kernen en het buitengebied. De dorpen/kernen zijn alle adressen met een coax-aansluiting. Als u zeker wilt weten onder welk aanbod u valt, ga dan naar onze website glasdraadwesterkwartierzuid.nl en klik op “Doe de postcodecheck”.


An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙